VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sover gott tillsammans :)

image

Det har varit en konstig kväll. Kroppstempen på tjejerna har pendlat rejält och de har betett sig väldigt märkligt. Saga har bl.a. skrikit rakt ut men inte grinig/trots utan annat skrik. Saga har haft sådana utbrott förut innan kramp. Som om hon har förkänning. Vi var övertygade om att NU var det dags…men nä :) De somnade tidigt och sover tugnt och gott som ni ser!
Vi har ökat morgondosen frisium och förstås alvedon. Får se om det räcker. Natten som var, var vidrig. Något är jobbigt för mina flickor, vaccin och/eller annat. På dagis går allt som kan gå i virus-infektionsväg. Jag ska sova nu och hoppas på sömn i natt för oss alla!


Annons

Kommentarer


  1. Jenny 2012/09/26 on 21:11 Svara

    Va gott de sover tillsammans :) Åh, denna oro och undran är så jobbig! Massa kramar till er!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna