VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vår vecka.

IMG_2828

Det är inte bara dåligt att inte kunna lämna sin hemstad. Att turista i sin egen stad visade sig vara helt underbart mysigt och förmodligen kunde vi koppla av och känna oss trygga mycket bättre än om vi rest längre bort. Nu var vi till och med närmare Astrid än när vi är hemma :)

Redan efter första dagen bad Andreas mig skriva om vår upplevelse och hur underbart det var men jag har saknat ord. Jag saknar fortfarande ord men jag vill verkligen att vår vecka ska få ett inlägg så jag radar helt enkelt upp det i klassisk dagboksanda.

Vi stressade inte någon gång, inte ens när vi skulle åka hemifrån. Jag stekte ägg och gjorde mackor för skansen och tjejerna fick äta lunch hemma. Det fick ta tid. Allt fick ta sin tid, den tiden vi och tjejerna behövde. Semesterandan fanns i oss hela tiden. Inget var spikat och planerat, vi gjorde vad vi kände för under våra två dygn på djurgårn.

Första dagen var vi på skansen dit Marcus och Ilverin kom. När vi var nöjda med skansen promenerade vi längs vattnet och åt middag på filt i solnedgången tillsammans med redan nämnda samt Minna och Lucas och senare även Sebbe och sedan avslutade vi kvällen i supersköna och stora sängar på Hasselbacken. Fantastisk var dagen.
Vi fortsatte våra dagar på Djurgårn i samma fantastiska känsla och besökte junibacken och träffade nära och kära som vi både träffat och inte träffat på länge. Allt var helt perfekt och vad mysiga platser det finns. Ibland är det bästa allra närmast. Vi skulle utan tvekan kunna göra om samma resa och njuta lika mycket.

Junibacken var en utmaning. SJUKT MYCKET FOLK och alldeles för varmt. Jag ångrade mig när jag klev över tröskeln och en vägg av värme slog emot mig. Hur skulle detta gå med EP-barn??? Det var barn och vuxna över allt på alla nivåer. Små råtthål och sagoborgar som barnen kunde gå in i men som inte var lika lätt för en vuxen. Trängsel. Så rädd att tappa bort våra små och att de skulle få ett anfall utan att vi märkte. Tur Emelie var med och vilken vinst att det inte hände något. Antingen ligger de helt rätt i medicindos eller så är inte värme/intryck/trötthet osv saker som triggar Saga och Novas ep. De kommer kanske helt utan förvarning och orsak. Svårt att bli klok på den här sjukdomen!! Allt är olika i olika perioder, hur ska man skydda sina små då?

Efter Hasselbacken och djurgårn gjorde vi ett kort stop hemma på ett par timmar och åkte sen vidare till landet för att fortsätta njuta. En vecka går fort men vi var helt överrens om att vi inte kunnat ha det bättre. En fördel med kortare semester är att man verkligen passar på att njuta och ta vara på tiden. En vecka till hade inte varit fel men jag är väldigt glad över den vecka vi fick tillsammans!! Helt utan anfall!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna