VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bilder

DSC_0626

 

Det här med blogg och bilder fungerar ju aldrig så bra och smidigt som man vill. Denna sida är smidigare än blogg.se MEN bilderna jag laddade upp i ”biblioteket” för ngn dag sen går inte att publicera nu. Allt bara hänger sig :( Ni får hålla tillgodo med de tre bilderna från vårat senaste finbesök vi hade under måndagskvällen!! Lilla Noam är heeeeelt fantastisk :)

Saga febrade sig igenom helgen och jag var sjukt besviken på lördagen över att jag inte fick vara på landet när det var fint. Det blev ändå en bra helg och söndagen var till och med helt perfekt. Då hade jag slutat sura över förlorad landettid och tog tillvara på ledighet + att Saga mådde bättre.

 

Ha det gott allhopa!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna