VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjuklingar

Lagom till att vi andades ut och tänkte att vi fixade vaccinet ganska smärtfritt så smällde det till. De kom som sagt ögoninfektion men blev inte så farlig. Nätterna har varit febergnälliga och dagarna hängiga. Allt vi trodde skulle hända förra veckan.kom nu.

Saga hade hög feber i onsdags och fick en ganska jobbig kramp. De stack henne i porten hemma men hann aldrig ge medicin för plötsligt vakna hon :-) så skönt.
På jobbet blir jag stirrig efter jag fått veta att de krampar och det är en märklig känsla att se blåljusen från kontorsfönstret och veta var de ska. Jag vill avsluta allt ja håller på med och tänkt göra eftersom jag kan bli borta i dagar. Jag vill springa in i alla rummen och berätta för kollegor att jag kanske går och samtidigt vill jag bara sjunka ihop i en liten hög på golvet och bara gråta. Det blir istället en rörig blandning av allt och inte så bra kvalité på arbetet. Gick iaf bättre än sist så kanske artar sig.

Natten till idag var bra. Vi sov alla fyra. Trodde verkligen det var bra nu för imorse var tjejerna pigga o feberfria. Sen kom sms-rapport om jättehängig Saga med feber trots alvedon. Hon bara hängde i soffan :-\ Även Nova har lite hög temp men fullfart. Det kändes inte bra att åka till landet idag. Tryggare hemma. Bara bilresan kändes lång med febrig Saga. Vi får se om vi åker imorgon. Vill det men måendet först!!

Önskar er alla en frisk och trevlig helg!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna