VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Midsommar

Vi har haft en härlig och frisk midsommarhelg.
Något bra kommer av allt och genfelet har lärt mig uppskatta vanliga dagar mer. Till och med regniga dagar på landet. Jag har nog även blivit bättre på att ta vara på små saker som tidigare känts obetydliga. Hade ändå hellre varit utan den erfarenheten, fast inte utan mina tjejer. Saga o Novs är allt även när de skapar oro!

Midsommarafton hade vi två pigga och glada tjejer som snattade jordgubbar av de andra midsommarfirarna i Sundsta 😀 Det var mkt folk och tjejerna älskar mkt folk fast de knappt känner ngn. Det blev faktiskt för svettigt att försöka hålla kolla på de där två vildarna så jag och Andreas gick hem igen och skippa lotter och tipspromenad. Det var det värt. Tjejerna slockna bums och vi fick äta glass och bara prata själva en stund på tomten.

Hela helgen har varit underbar och anfallsfri!! Nu väntar fem arbetsdagar och sen fyra dagar ledigt igen. Då ska det nog byggas kök :-)

Genmutationen
Nu har det varit bra igen. Ärligt talat har det väl inte ens gått två veckor…men nästan två veckor…och när det är mer än en så känns det länge. Då tänds mitt hopp. Har anfallen lugnat sig? Saga har klarat sig länge. Nova sämre men epistatusen har fungerat och vi har sluppit ALB. De negativa och mörka tanknarna i.mitt huvud påminner mig om att efter bättre perioder brukar de smälla till hårdare. Jag försöker att inte lyssna på den sura rösten!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna