VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nova

image

Ett litet test… Jag har fotat massor men bilderna är förstora för att kunna läggas upp här. Är medveten om att det är lätt att förminskas men det ska ändå göras…. Testar nu att dela bilden från faceook för o se om det blir konstigt.


Kommentarer


  1. Jenny 2012/05/28 on 15:12 Svara

    Hej! Hittade din blogg idag och blev ”glad” för att äntligen hittat någon med liknande anfall som min dotter har! Min flicka är två år (om två veckor) och har långa och svårdragna kramper som alltid kräver larm till SOS för ytterligare intravenös behandling. Utreds även för dravlets syndrom. Har inte den typiska men nu väntar vi på gensvar om hon ev har vissa delar ifrån den. Har bara kollat lite i din blogg men känner igen mig i din vardag med feberutlösta vidriga anfall epistatus mm. Hur gamla är dina fina flickor? Hur gamla var de när första anfallen kom? Vore kul om vi kunde följas åt då jag tror våra flickor är i samma ålder…. Hör gärna av dig?! Via min blogg, Facebook eller mejl! Stor kram Jenny Bengtsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna