VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Anhörigdag

Mina flickor har ett sådant fantastiskt kontaktnät runt sig. Ni är så många som på olika sätt visar erat engagemang. Imorgon har vi läkarsamtal då barnneurologen bl.a. ska titta på deras utveckling och behov av resurs inför förskola. Efter det är det anhörigsamtal med både neurologen och epilepsisköterskorna. Vi skulle i princip kunna fylla varenda samtalsrum i hela sjukhuset med anhöriga 🙂 Det skulle förstås inte gå så vi har bara frågat de som träffar våra barn regelbundet. När vi ringde och meddelade antal så blev de lite paffa ändå, trots att vi flera gånger sagt till både sköterskor och läkaren att det är MÅNGA runt som bryr sig, frågar och hjälper oss. De trodde inte på att alla intresserade faktiskt skulle komma och det trodde nog inte jag heller. Jag vet att ni som kommer imorgon har flera andra ställen ni ”borde” vara på, jag vet att ni faktiskt inte alls har tid och använt komp/semster eller prioriterat bort annat viktigt för att kunna närvara imorgon. Jag är tacksam, glad och varm i hjärtat över att ni gör det valet som ni gör. Det var inget jag förväntade mig och jag hade inte tyckt det varit konstigt om ni valt annorlunda men jag blir väldigt, väldigt glad.

Ni vet vilka ni är, jag behöver inte skriva ut era namn. Vad jag däremot kommer att göra är att skriva era namn i tjejernas Mina första år album. Saga & Nova ska kunna se tillbaka på åren de sen inte minns och se vilken styrka de har runt sig. Ni är helt fantastiska som gör det ni gör och det betyder väldigt mycket.

KÄRLEK TILL ER!

 

Även ni som inte är med imorgon ska ta åt er. Det är fler som borde fått frågan, platserna tog helt enkelt slut. Vi blev på gränsen till många ändå, de har visst rumsproblem. Jag hoppas de som kommer imorgon sprider vidare de som kan tänkas vara nytt imorgon. Kunskap ger trygghet.

 

<3


Kommentarer


  1. tette 2012/05/11 on 11:26 Svara

    Som jag sa på messet, är så ledsen att jag inte kunde komma,

    /tant tette

    • flersamhet 2012/05/11 on 21:11 Svara

      Ibland vill man klona sig!

  2. Angelica 2012/05/11 on 20:59 Svara

    Kärlek <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna