VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tack för bullar gammelfaster! <3

image

Vi är alla på ALB efter infektionsrelaterade kramper. Just nu är båda lite piggare och inte så mkt feber. Crp är bra.

Nova åkte in natten till torsdag med Andreas. Då hade hon krampat både på kvällen o natten och fått en del medicin. Hög feber. På torsdagen blev de utskrivna men när de promenerade ut ur sjukhuset hann de inte långt innan hon krampa igen :-\

Saga var i torsdags pigg o glad när ja lämnade henne hos mormor o morfar. Ibland är det skönt att slippa syrran :-) mot kvällen va hon hängig. Natten va jobbig och hon hade feber. Jag började också bli sjuk. Lämnade Saga hos mormor o.morfar igen, väldigt glad över att jobba betydligt närmare och möjlighet att flexa ut tidigare, vilket jag gjorde. Innan jag kom fram till mormor o morfar såg jag gula bilar utanför huset och de va jobbigt.

Saga krampa igår kväll igen. Svårhävd. Sen va natten lugn. Jag har förvisso inte märkt mkt, legat i feberyra så Andreas har haft barnen i princip själv.

Får se när vi får komma hem!


Kommentarer


 1. MÁRIA 2012/04/21 on 14:18 Svara

  Stoooooooor Kram!

 2. MÁRIA 2012/04/21 on 14:19 Svara

  Stor Kraaam!

 3. Solveig Hultgren 2012/04/22 on 07:09 Svara

  När man ser dessa underbara tjejer i ”normalt” barnstadie. Skrattar , klättrar , pratar , leker , busar ja allt som barn gör så är det så hemskt att se , veta om denna vidriga sjukdom. Att ni aldrig riktigt får koppla av.
  Stoooor kram

  • flersamhet 2012/04/23 on 18:20 Svara

   Ja det är svårt att förstå när man ser dem en ”normal” dag. Även för oss som så bittert vet hur snabbt de kan vända!
   Många kramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna