VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inga stora anfall

Tjejerna mår bra! De har inte ens varit så sjuka feb/mars jämfört med ”alla andra” så det här med att inte vara på dagis verkar uppenbarligen fungera. De träffar barn, även småsjuka. Måste ju få ngn chans att utveckla sitt immunförsvar med. De leker på offentliga ställen bland baciller men de får vila mellan tillfällena och vi undviker stora lekställen på helgerna. Jag har slutat räkna tiden men det har iaf gått ett ovanligt långt tag utan stora anfall. De utvecklas mkt bättre när de inte krampar hela tiden vilket är härligt att se

Båda har haft petit mal vid några tillfällen och säkert har vi missat några sådana trots att vi knappt alls lämnar dem ur sikte.
Förra helgen hade Saga ett gelastiskt anfall för första gången. Eller det måste ha varit det. Från ingenstans skratta hon hysteriskt rakt ut och sen bara sluta och fortsatte med sitt. De var inte mer än kanske en 20sek och jag satt bakom henne och fatta först efteråt vad som hände. Hade velat se ansiktet! Trodde först de var åt Nova hon skratta, de kan apflabba åt varandra ibland. I detta fall såg Nova lika förvånad ut som jag kände mig så tror de va anfall iaf. Lät inte som vanligt skratt.

Idag har de till o från varit lite….konstiga och klumpiga och fummliga stundtals. Ramlat mycket.Kanske hade de kommit anfall idag om de inte ätit medicin. Eller så har de haft ngn variant av anfall, finns ju så många. Det var iaf inte sk dropattacks. Kan ju även bara vara klumpig trötthet. Vi har gjort mkt o träffat mkt folk idag.

Varje vecka som går utan kramper är en sådan vinst och glädje att det inte går att sätta ord! De mindre anfall känns inte lika obehagliga även om de där skrattanfallen kan få hålla sig borta!

Vi har haft en härlig helg med utelek, grill och kalasande. Nedan en bild på några av barnen som det lekts med :-)
Brukar inte lägga ut bilder på andras barn utan att prata m föräldrarna men det är ju inga ansikten.

image


Kommentarer


  1. Malin Li-Lä 2012/03/26 on 12:47 Svara

    Härliga busar på bild, dom verkar upptagna med sitt viktiga ”jobb” 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna