VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det som inte blev som det skulle.

Jag har försökt skriva ihop allt roligt vi har gjort den här ledigheten men efter att försökt skriva flera gånger inser jag att jag är alldeles för negativ och självömkande ikväll för att kunna formulera positiva och glada meningar.

Ikväll sörjer jag ett liv jag inte fick. Imorgon är det säkert okej igen men just ikväll är det sorg och saknad över allt som inte blev som det skulle.

Jag vet att det aldrig blir som man tänkt sig och att livet inte går att planera men jag är inte på humör för tröstlösa klyschor. Jag vill åka till Hawaii och krama på Linda, lapa sol och ta en paraplydrink. Jag vill åka till Thailand och luffa runt på ett bekvämare sätt än vi gjort tidigare för att vi har barn men ändå få luffa. Jag vill att Saga och Nova ska få uppleva andra kulturer, höra främmande språk och smaka på all fantastisk mat som finns. Gå på stranden och äta annans med pinne, känna hettan och fuktigheten. Jag vill visa dem allt som finns utanför Sverige så som vi sa att vi skulle när de låg i magen.
Jag vill att största problemet ska vara oro över hur barnen hanterar den långa flygresan, inte att de ska krampa på planet.

Vi har en väldigt bra period just nu. Inga kramper trots förkylning/sjukdom och en ”lång” period utan kraftiga kramper. Några petit mal bara. På ett sätt känns det värre nu hur absurt det än låter. När vi åker in och ut på ALB och kramperna avlöser varandra hela tiden är det så uppenbart att vi inte ska någonstans. Begränsningen är så självklar. Nu är det bra, friska och tillsynes som vilka barn som helst (om man inte tittar på pillerdosettens dagliga ranson) ändå är vi så begränsade. Det känns trist.

Vi har ett resekonto men vi har faktiskt börjat nalla på det. Hinner ändå spara nytt innan vi kommer iväg. Har börjat inreda hemmet vilket vi varken orkat eller
brytt oss om sen vi flyttade hit. Hittills har vi bara köpt en soffa men vi har iaf en idé till hur vi vill ha det. Vi försöker få in livskvalité, unna oss saker till både hem och oss själva samt göra roliga saker men…ikväll kompenserar det absolut ingenting.

Nya tag imorgon!


Kommentarer


  1. Tracy 2012/03/17 on 09:33 Svara

    <3

  2. Angelica 2012/03/18 on 08:45 Svara

    <3

  3. Solveig Hultgren 2012/03/18 on 10:15 Svara

    Kraaaaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna