VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dålig karaktär

Det går inge bra med ätandet. Eller det går snarare för bra med ätandet =/
Jag har gjordens sämsta karaktär just nu och jag är rädd att det inte blir bättre av två veckors ledighet.
Träningen fungerar helt okej. Jag skulle vilja få in mer träning, framförallt styrketräning, men jag är inte missnöjd med hur veckorna ser ut. Älskar måndagkvällarna som är veckans tuffaste träningspass. Jag får verkligen ladda om inför veckan.
Tittar man på siffrorna har jag tappat 1,5kg, förlorat 5-6cm i midjan och lite mindre över stuss.
Jag är nöjd med det och så länge det fortsätter nedåt så behöver det absolut inte gå fortare. Jag har inte bråttom alls.
(Tror väl dock att hade det varit mät och vägdag idag så skulle jag inte vara helt nöjd…)
 
Mina största fiender är de flytande kalorierna. De mättar i princip ingenting men man blir sabbt rund. Till de flytande kalorierna skulle jag vijla räkna in dressing och sås också även om de kanske inte går under kategori ”flytande kalori” egentligen.
Seriöst, hur god är köttbiten utan bea!?! Jag har minskat mängd men jag vill inte ta bort.
Vill inte. Tänker inte. Gör inte.
I alla fall ett litet fågelbad på tallriken behövs. Mat ska inte vara torr.
Försöker kompensera med lättdressing. Jag gillar smaken så det fungerar men den är så rinnig att jag är rädd att jag istället tar mkt mer…
Jag måste hitta bättre alternativ på mat. Jag gillar nyttig mat. Mitt problem är sådan mat jag alltid ätit och gillar att äta med sås till, svårt att vänja av.
 
Som sagt har det fugnerat ganska bra ändå med viktnedgång och förlorade cm men jag tror de sista blir svårt utan att jag förändrar kosten mer.
Framförallt hullet på magen som är så svårt att få bort.
Jag vill kunna unna mig god mat, dryck och onyttigheter ibland men det har blivit på tok för mycket. Måste minska ned!! Annars når jag inte mitt mål och det vill jag. SKA jag!
 
Att göra goda val och nyttig mat är även viktigt för tjejerna. Så som jag och Andreas lever så lever ju även dem. Dels kommer de på sikt att ta efter vårat beteende och dels så äter dem ju förstås vad vi serverar. Bra mat för framtiden!

Annons

Kommentarer


  1. Angelica 2012/03/01 on 23:35 Svara

    Klarar du laktosprodukter? för i så fall kan du byta ut all sås med keso, väldans gott och absolut inte torrt och bara massa protein 😉

    • flersamhet 2012/03/02 on 06:22 Svara

      Det är vad Andreas gör. Keso är gott men jag har inte lyckas övertyga mig själv om att de funkar än. Lände sen ja testat nu, får göra igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna