VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ledighet

En tre dagars ledighet tar snabbt slut när man fyller varje dag till max med planerade och oplanerade aktiviteter. Kul har vi haft!
Det är bättre att sprida ut roligheter men ibland råkar allt hända samtidigt.
Tjejerna är känsliga för att mat och sovklockan störs. Missad mattid, mycket röj och grundtrötthet = kaos. Idag tar pappan och töserna det lite lugnare.

Sömnen går det sådär med. Circadin var inte den där mirakelmedicinen vi önskade. Iaf inte en tbl. De första timmarna av natten sover de bra men även då vaknar de ett par ggr var. Resten av natten verkar allt ha gått ur kroppen och de kan sitta i sängen och prata i både en och två timmar. De brukar dock gäspa och vilja somna och dagen efter är de märkbart påverkade av sin sömnbrist.
Ringer mottagningen idag för att dubbelkolla att vi kan öka till två tbl. Vi alla fyra skulle verkligen behöva sova!
Vi upplever att Novas port är svullen så får ev åka in och kolla det med. Även dags för konctest. Har en remiss till lövet liggandes men inte kommit iväg. Måste de kolla på novas port är de lika bra att ta koncproverna där med. För Saga kan de ta i porten för de var så länge sen den användes(!) Så det är dags :)

Nu är det min sista vecka i Sumpan vemodigt nog men jag ser fram emot två veckors ledighet och är peppad för nytt jobb!! Kommer bli så bra!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna