VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Circadin

Barnen somnade strax innan 19 igår och sov till 01 utan att vakna alls, tjohooo! Fast vi hade ju ngn förhoppning om att det skulle sova hela natten lång. Riktigt så blev det inte. Vid 01 började båda skruva på sig och under en timme vaknade iaf Saga fyra gånger :/ Vi har varsitt barn på natten eller försöker iaf göra så. Det fungerar ganska bra. Är någon av dem extra jobbigt brukar Andreas lägga sig på soffan eftersom han är hemma på dagen och chans att sova middag med dem. Jag hade Saga i natt och därför mest koll på henne men när vi pratat i morse kom vi fram till att mellan 01-06 vaknade de ca 10ggr var och merparten av vakna-tiden var mellan 01-02 så vi fick ändå sova ganska mycket ostört.

Stor skillnad mot andra nätter var att de somnade om snabbare. Saga var aldrig några problem alls, napp och kram och sen sov hon så jag kände mig väldigt utvilad på morgonen mot vad jag gjort på väldigt länge. Nova hade ett tillfälle när hon babblade lite men inte som de andra nätterna vi har haft.

Så. Circadin har effekt men inte 100% men vi var alla fyra mer utsövda än vi varit på jag vet inte hur länge.
Vi ska ge 1 tbl varje kväll i en vecka sen öka till 2 tbl om vi tycker det behövs. Sen utvärdera om det ger så mycket att det är värt att stoppa i dem. Märker absolut ingenting på dem alls efter dem har fått medicinen fast det går ju iof och lägger sig kort efter så inte så mkt tid att märka på. Får vi sova varje natt fram till 01 så är bara det värt det. Flera timmar i följd är så viktigt för sömnen. Avskyr att vakna-somna-vakna-somna.

Synd att inte medicinen går på högkostnadsskyddet men sömn går inte att värdera i pengar  så fungerar det är det värt det!


Annons

Kommentarer


 1. Tracy 2012/02/21 on 20:16 Svara

  Skönt med en bra natt!!
  Jag Hoppas på att det blir flera!!
  kram

 2. The Housewife 2012/02/23 on 13:28 Svara

  Jag kanske ska sluta klaga över hur jag har det.. vad otacksam man är ibland, alltså då syftar jag på mig själv såklart inte på dig.
  Hoppas ni snart får bättre nätter med barn som sover fullt ut.

  • Camilla 2012/02/24 on 12:05 Svara

   Tack!!
   Trevlig helg till dig och familjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna