VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Saga

Saga klarade sju veckor men nu har hon också fått en kramp i samband med hög feber. Hon dåsade till väldigt i vagnen när vi var ute och gick och betedde sig konstigt någon timme innan här hemma. Vinglade, hade dålig kroppskontroll och dimmig på ögonen. Febern ville inte heller ge med sig helt trots febernedsättande.

Vi har inte lämnat barnen alls under de här dagarna. Sovit/varit med dem till och med vid dagsovning. Givetvis var både jag och Andreas ändå i badrummet och plockade fram ipren och stesolid precis när krampen börjar. Saga och Nova lekte i köket. Det handlade bara om 1-2 minuter de var ensamma men så typiskt ändå att det ska komma då.

Saga låg på golvet och ryckte o köket. Nova satt vid sin systers sida och drog med handen längs benet på henne. Fin syskonkärlek :) Synd att inte Nova skrek och ”larmade” till oss men härligt vilken empati och kärlek hon visar för sin syster. I framtiden kommer de kunna vara stort stöd och hjälp för varandra och inte minst kalla på hjälp!

Vi hoppades på att kunna stanna hemma idag men eftersom att krampen vägrade släpppa helt rekommenderade akutbilen att åka in och det är klart vi följer deras inrådan i det läget.

Återkommer om det finns något att återkomma om men gissar att de kommer hem om ett par timmar. Krampen kommer släppa, andningen kommer vara bra och man kommer konstatera att det var en provocerad kramp orsakat av vaccinet som togs för en vecka sedan.

/Camilla


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna