image

image

image

Förlåt för dem keffa bilderna, men jag smygfottade lite när ingen såg. Det är så känsligt att ta bilder när det är inspelningar så vågade inte.

Nu har jag varit på fitting för mitt jobb för Vibbo. Fitting är när man åker och provar kläderna osv för att allt ska gå smidigare på inspelnings dagen. Vibbo är som Spanska blocket, så alla kläder var begagnade.

När jag kom dit så höll dem på att spela in en annan video för samma märke. Herregud vad många människor det är inblandade. Jag tyckte att det kryllade om folk överallt. Men det är kul, för att då känns det seriöst och roligt.

De hade pakerat en husvagn på sidan av vägen där fittingen höll hus. Jag fick prova lite olika kläder tills vi hittade dem som var perfekta. 

Imorgon är inspelnings dagen och jag är super taggad på vad som ska hända. Jag sla vara där kl 12 och slutar vid 22, så det blir en lång dag med mucket väntan.  Vädret idag var super härligt och soligt så jag hoppas att vi får lila mycket tur imorgon.

Love Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Marike

  Lycka till! :) Verkar ju som att det gick bra trots att du ljög om storleken 😉

 2. Postat av: Mia

  Ser jättefint ut.
  Såå glad för din skull att du fått ett reklamjobb nu då du bor i Barcelona.
  Hoppas det blir chans till fler jobb.
  Du blir väldigt bra på bild. Du har en snygg kropp och ett vackert ansikte med en personlig look.
  Tror absolut att agentur och kund kommer att bli nöjda.
  SUERTE = Good Luck!

  URL:

Lämna en kommentar