VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Äntligen!

Som vi har längtat och äntligen är nästa steg här i behandlingen! Vi var till ortopeden idag och först var läkaren lite tveksam och ville att vi skulle fortsätta 3 v till med skenan dygnet runt eftersom hon haft lite problem men jag tittade på henne och frågade om det vekligen var nödvändigt och om foten verkligen behövde det. Så hon o sjukgymnasten som också var med bestämde tillslut att hon får slippa den dagtid nu men att hon får ha den 2 timmar mer varje dag än vad man brukar, alltså 14 timmar istället för 12 men vad gör det mot 23 timmar! Så vi ska sätta på den lite tidigare på kvällen och sen har hon den hela natten tills hon vaknar på morgonen och då får hon vara fri tills det är sovdags igen! De ändrade även tillbaka graderna på skenan på ena foten från 60 till 50. Ny tid om 1 månad och då ändrar de graderna till 60 igen + att vi slipper de där 2 extra timmarna varje kväll. Glad familj så här lagom till höstkylan! Skönt att slippa behöva krångla med overall och vintertossor + skena. Men jag tänker sitta och sy tossor för skenan iaf eftersom det finns de som måste ha den på vintern.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna