VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Uppdatering ang skenan

Inte skrivit nåt sen hon fick skenan eftersom vi haft fullt upp här. Vägen har inte varit rak och enkel utan lång och snårig men äntligen går det åt rätt håll!

Bubblan har haft massa besvär med blödande och varande skavsår så hon fick va utan skenan ett tag tills det läkt. Sen åkte den på igen men då kom nästa problem, fotsvamp under hela foten! Skavsåren fortsatte oxå så blev en svampbehandling o sen på med skenan igen. Sen trodde vi att besvären skulle va över men nejdå, istället kom klämskador. Kan säga att vi hunnit tröttna rätt rejällt på skenan vid det här laget men Bubblan kämpar glatt på, hon gnäller knappt alls trots att vi förstår att hon har ont.

Liten bild på ena såret, va ett hål rakt in och flera lager hud bortskavt runt om.

2013-06-29 09.33.54

Har även hänt lite roliga saker under tiden som gått. Hon är 5 månader nu har kunnat sitta ett tag och börjat krypa baklänges med skenan på. Hon rullar runt som en tok men lite svårare med skenan, då fastnar hon på mage och blir jätte sur. Utan rullar hon runt som ett bowlingklot och det gäller verkligen att ha koll! Hon äter även riktig mat nästan alla mål, bara första målet på morgon o sista på kvällen när det är sovdags som är flaska med ersättning/välling.

Var till ortopeden idag och fick tid igen om 3 v och då ska vi dra ner på tiden med skena! När i kom hem så lyckades hon ”krypa” framåt en bit oxå, så stolt över min lilla fighter! Hon sover fortfarande lika kul, sparkat sig själv blodig i pannan några ggr men fortsätter ändå sova likadant. Se bild nedan.

2013-09-01 14.13.59


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna