Journalist, kreatör, tjejcoach, DO´er. Har arbetat i mediabranchen alla de årtal som varit värda att arbeta i den "nya" världen. Startat sajter, byggt profiler, skapat mediabrus, stoppat mediabrus. Varit med länge – framför allt så var jag med när det började… den digitala blomstringen. Bloggbomen, IT bubblan, webbyråernas födsel. Likt hippies minns 60-talet, använder jag mina kunskaper från fröets första skott i mitt dagliga arbete som redaktions och kommunikationsansvarig på Allt för föräldrar.

En dag på redaktionen…

Host host host

 

Många är sjuka på kontoret idag… men jag är frisk och ska så förbli 😉

emi1

Många har frågat mig hur en ”vanlig” dag ser ut här på Allt för föräldrars huvudkonto, så jag ska berätta :

1. Inga dagar är den andra lik 😉

2. Det är mycket logistik

3. Personliga kontakter och amssor av bollar i luften som varsamt måste plockas ned, en i taget eller två och två…

Kaffe 😉

emi4

Planering av sajten. Vart ska ”puffar” (artiklar) ligga för att medlemmar och besökare ska se dem och vilja läsa. Och så påminnelsen (Barnen<3) om varför man ska vara lycklig och göra sånt man älskar.
emi2

Planera genomföra och driva olika sociala mediaprojekt, som här från Mellokvällen :-)

Ingen vidare utsikt heller :(
emi3

Ja ni får gärna skriva och fråga mig saker… Jag har massor att göra och planera nu – och kanske lite extra mycket då jag snart ska resa lååångt bort…..

 

2 thoughts on “En dag på redaktionen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *