image

image

image

image

Idag är det exakt två år sedan jag stod med mina packade väskor på Arlanda redo att delta i top model. Tänk om jag då hade vetat vilket fantastiskt äventyr jag skulle få vara med om.
Jag får så många känslor i kroppen när jag tänker tillbaka, så mycket som förändrades i mitt liv under den resan. Det är obeskrivligt. 

Vid den här tiden för två år sedan så stod jag i en hangar i Frankfurt och var super orolig att jag skulle åka ut. 7 av tjejerna skulle bli eleminerade och 7 skulle få åka till Sydafrika och fortsätta tävlingen. Jag tyckte att jag själv hade gjort ett dåligt jobb på plåtningen så var nästan säker på att jag skulle åka ut. När det var sex namn uoppropna och endast ert namn kvar var jag säker på att jag skulle få åka hem. Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Där står man o försöker hålla minen och inte bli för ledsen. Men jag hade fel, jag hörde mitt namn, sist av alla och svårt att tro men där stod jag och var världens lyckligaste tjej. Om jag då visste att jag skulle komma tvåa och hitta min drömkille bara två dagar senare så skulle jag svimmat på plats.

Shit hur livet kan ta drastiska vändningar på bara någon minut. Jag har iaf lärt mig att njuta av varje dag och varje upplevelse jag går igenom. Jag ser fram emot vad mitt nästa äventyr blir.

Love

Lämna en kommentar