VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ystadsaltsjöbad

IMG_3990

DENNA BLOGG ÄR FLYTTAD.

Tack för att du ”tittar in” på min blogg, men den är nu flyttad till en annan adress. Välkommen till ewasverklighet.se !!

Vi har precis checkat in på YSB . Jag och T får tid tillsammans och det känns alldeles underbart att få vara här igen. Jag blir så lugn av den friska luften och havet. Det är minst 10 gången vi är här ihop och jag älskar detta här stället.

 

Här ska vi sova gott i natt, det ska bli så otroligt skönt med förhoppningsvis ostörd sömn som vi inte alltid är så bortskämda med hemma. :) Hotellet är fräscht och vackert inrett. Riktigt Ewa stil 😉 Nej hör ni nu ska jag umgås med min fina man.

Hörs kanske senare :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna