VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ullared, dags att shoppa!

Jag har ju glömt att berätta att Ullaredsresan är bokad igen! 🙂 Den 2-4 maj åker mamma och jag ner och bränner lite pengar! Haha! Det blir bara vi två i år eftersom syrran får bebis i april. Vi ska bo i samma fina stuga som förra året. Ser fram emot en trevlig helg med mamma även om det är tråkigt att syrran inte är med. Vi åker en torsdag till lördag för att slippa den värsta trängseln på lördagen. Kommer ner vid lunchtid på torsdag och har hela eftermiddagen och sen hela fredagen på oss att fynda! Passa på att köpa lite till bebisen och till Hugo och förhoppningsvis något till mig själv med.

Ska ni till Ullared och inte vill bo på campingen eller om det är fullt så rekommenderar jag er verkligen att kolla upp denna stuga. Den ligger på gångavstånd från varuhuset (om man nu vill gå med alla shoppingpåsar!) och ligger utan insyn och en så fin altan med utsikt över en liten sjö.

Apråpå något helt annat så sitter jag och spanar runt på Stockholms alla BBs.. Tvekar lite om vi ska välja SÖS eller inte.. Men det kanske är samma galna personalbrist på alla ställen. Kan inte förstår hur våra politiker tänker!! Blir så förbannad och upprörd när jag läser om hur dessa stackars sjuksköterskor och läkare har det. Vad ska behöva hända innan de fattar!?

Även om vi nu har ett planerat snitt så vet man ju inte vad som händer just denna dag. Det kanske är massa akuta fall som kommer emellan och där får vi ligga.. Det kanske blir vi själva som drabbas av något akut och så finns det inga läkare..

Men vilket annat BB isåfall?? Vi födde ju Hugo på Södra BB, men där kommer det inte att bli igen eftersom det är en speciell klinik och vi hamnade där endast för att det var fullt på SÖS. Men vi var mer än nöjda med dem så det är synd att vi inte kan välja de igen.

Remissen ska skickas nästa onsdag när vi är på ultraljud så ett beslut måste tas!!


Kommentarer


  1. Anna Z 15 mars, 2013 on 20:01 Svara

    Lite avis är jag allt på er, jag skulle jättegärna vilja åka till Ullared nån gång, mest för att ha varit där. Men ingen i familjen är intresserad så jag får nog ta och leta mig nåt annat sällskap då 🙂 Sparade länken på stugan ifall det blir aktuellt, den ser ju så mysig ut.

    Hoppas ni hittar nåt bra BB, det är ju verkligen en situation man vill känna sig trygg i.

    Kramar!

  2. citymom 16 mars, 2013 on 13:15 Svara

    Jag födde på Danderyd och dom var så himla bra! Min goda vän gjorde snitt där och är också jätte nöjd med bemötandet och vården. Svårt det där med personal för det är ju så över allt =/

    Mysigt med en liten resa med din mamma =)
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna