VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första hjälpen och HLR.

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Tips

När jag var på Underbarabarn mässan så blev jag stoppad av en kille som jobbar med säkerhetsutbildningar. Han nämnde att de har en kurs i Första hjälpen och Hjärt-och-lungräddning för barn. De håller den hemma hos en ungefär som ett tupperware party. Man samlas ett gäng och fikar och så ger de kursen.

Det här fastnade hos mig.. Jag vet inte hur jag ska bete mig om något skulle hända Hugo! Har ni gått en sån kurs?

Iaf, tanken slog mig att OM det är fler här i Stockholmstrakten som känner som mig att de skulle vilja gå kursen-kan vi inte samla ihop oss ett gäng och göra det tillsammans? Ett sätt att förena nytta med nöje. Att få träffa några som man bara ”känner” via bloggarna eller vänner sen innan.

Kursen kostar 450 kr och efter avslutad kurs får alla deltagare ett utbildningsmaterial för repetition och vidare inläsning samt certifikat från HLR-rådet Sverige.

Kursinnehåll och mer info finns på deras hemsida.

Om ni är intresserade, kan ni väl skicka ett mail eller lämna en kommentar så ser vi om vi kan få ihop något?


Kommentarer


  1. Kaffemorsan 1 november, 2012 on 18:56 Svara

    Ja tyvärr kan man få stroke i magen, det kom som en chock för oss med:(.. till oss har dom bara sagt inget man kan göra något åt, men hoppas forskningen kan göra framsteg om ett par år. Så kanon bra att du köpte pins, hihi:)

    ha det fint
    kram

  2. citymom 2 november, 2012 on 12:38 Svara

    En sån kurs är jätte viktig! Jag gick en sån när jag var gravid och det var JÄTTE nyttigt! Tycker fler borde göra det och din idé är toppen =)

  3. Kaffemorsan 10 november, 2012 on 23:08 Svara

    Jasså du blir också 30 i februari;)… Kul!…Tänker du hitta på något kul eller låter du din karl överaska dig (så gott det går med nyfikna tjejer=)?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna