Febrig kille..

Det var en väldigt varm och febrig kille som kom hem idag på eftermiddan.. Lilla plutten! Han satt i mitt knä ett tag men sen ville han lägga sig på mattan på golvet av alla ställen med täcke och kudde, och där somnade han!

Sov nästan en och en halv timme. Fick i sig lite välling sen gick han in till vår säng och la sig! Jag skulle ligga bredvid så jag låg där tills han somnade..

20120311-192602.jpg

Hemma från dagis imorn igen då! Farmor kunde iaf vabba så jag får jobba. Vill ju gärna vara hemma med honom men känns som jag måste jobba med! Ny på jobbet och vabba var och varannan dag känns inte bra.

Äppelkakan blev iaf väldigt mumsig! Tack Mia för receptet! Den var verkligen syndigt god! :-)

20120311-192933.jpg

Kommentarer
En kommentar till “Febrig kille..”
  1. Veronica skriver:

    Stackarn, hoppas att han kryar på sig snabbt!

    Kram!

Lämna en kommentar

annonser