VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ullared, dags att shoppa!

bild(14)

Jag har ju glömt att berätta att Ullaredsresan är bokad igen! :-) Den 2-4 maj åker mamma och jag ner och bränner lite pengar! Haha! Det blir bara vi två i år eftersom syrran får bebis i april. Vi ska bo i samma fina stuga som förra året. Ser fram emot en trevlig helg med mamma även om det är tråkigt att syrran inte är med. Vi åker en torsdag till lördag för att slippa den värsta trängseln på lördagen. Kommer ner vid lunchtid på torsdag och har hela eftermiddagen och sen hela fredagen på oss att fynda! Passa på att köpa lite till bebisen och till Hugo och förhoppningsvis något till mig själv med.

Ska ni till Ullared och inte vill bo på campingen eller om det är fullt så rekommenderar jag er verkligen att kolla upp denna stuga. Den ligger på gångavstånd från varuhuset (om man nu vill gå med alla shoppingpåsar!) och ligger utan insyn och en så fin altan med utsikt över en liten sjö.

Apråpå något helt annat så sitter jag och spanar runt på Stockholms alla BBs.. Tvekar lite om vi ska välja SÖS eller inte.. Men det kanske är samma galna personalbrist på alla ställen. Kan inte förstår hur våra politiker tänker!! Blir så förbannad och upprörd när jag läser om hur dessa stackars sjuksköterskor och läkare har det. Vad ska behöva hända innan de fattar!?

Även om vi nu har ett planerat snitt så vet man ju inte vad som händer just denna dag. Det kanske är massa akuta fall som kommer emellan och där får vi ligga.. Det kanske blir vi själva som drabbas av något akut och så finns det inga läkare..

Men vilket annat BB isåfall?? Vi födde ju Hugo på Södra BB, men där kommer det inte att bli igen eftersom det är en speciell klinik och vi hamnade där endast för att det var fullt på SÖS. Men vi var mer än nöjda med dem så det är synd att vi inte kan välja de igen.

Remissen ska skickas nästa onsdag när vi är på ultraljud så ett beslut måste tas!!

Kommentera (2)

Kulan!

Sitter här och gråter till Sofias Änglar… Usch vilka öden vissa drabbas av. Extra tacksam att jag fick bra hjälp och kom ur min depression. Hemskt att det får gå så där.

Men nu var det något positivt jag ville dela med mig av! Dels så är jag glad för att Hugo andra kvällen i rad somnade i sin säng och jag satt ända ute i soffan! :-) Vi håller alltså på och förflyttar oss ut från hans rum och nu är vi i stort sett där! Han låg och grejade en stund men somnade på 8 minuter!

Det andra är lilla kulan! Jag tog mig i kragen och knäppte ett kort! Den måste börja doku

20130314-205025.jpg

Kommentera

Halvvägs..

bild(13)

Gahhh! Blir lite halvt tokig på mig själv! Kan jag skylla på åldern nu eller? Vet inte riktigt vart mitt huvud tagit vägen..

Som plus i kanten så kom den härliga förkylningen tillbaka igen.. Tack för det. Får kanske ha det som Madelene som skrev till mig på Instagram att hon visst gick och var förkyld hela sin graviditet. Men men, jag jobbar på med positiva tankar så det blir nog bra snart.

Idag går vi in i v.19!! Snart har halva tiden gått! Jag ska ju bara gå till v.39 dessutom. Det är galet vad det går undan. Var är bilderna på magen?? Jag skäms faktiskt för jag är så dålig på att dokumentera magen denna gång.

Nästa vecka är det dags för rutinultraljud. Jag längtar! Hoppas bebis vill visa upp sig. Vi vill gärna veta vad det är. Även om jag är så säker redan på vad det är. Känner lite fladder där inne emellanåt som måste vara bebisen. Med Hugo dröjde det länge innan jag kände något, men nu vet jag ju lite vad jag har för känsla att vänta.

Annars idag så tänker jag på mina gamla kollegor och vänner som blivit varslade.. Usch, hela avdelningen nästan får gå. Hoppas verkligen det löser sig till det bästa för dem.

Ja eftersom jag inte har någon bild på magen i skrivande stund så får det bli en på storebror! Vet inte riktigt vad det är för lek han sysslar med men roligt hade han i morse i alla fall! Busungen! Jag lovar att jag ska försöka ta en bild ikväll på magen. För min egen del med, jag måste skärpa mig. Men jag lovar bara att jag ska försöka! Jag känner ju mig själv… 😉

 

Kommentera

Skyll dig själv-du är gravid!

bild(9)

Ja när man blir gravid så förvandlas kroppen till en klumpig sak som tappar all kontroll! Hur svårt ska det vara att pricka munnen när du dricker vatten? Hur svårt kan det vara att äta en apelsin utan att lyckas få juicen UPP på armen?? Allt du tar i ramlar ner på golvet, inte bara en gång utan minst två helst tre gånger.

Det har sina fördelar att bära på en bebis men VARFÖR i hela friden ska man behöva bli en klumpeduns?!

Ja som ni kanske anar så är jag lite less på mig själv och mina klumpiga tilltag! Skulle äta en apelsin nyss och på nåt vis så sprutar det ut saft, vilket inte är så konstigt i och för sig, det är ju inte så ovanligt. Men nu sprutar det upp på min arm och axel! Bara för att jag har en vit tröja dessutom. Det kunde ju ha kommit på nedre delen av armen som ändå är bar, men nej då.. Så nu får jag sitta och skämmas med apelsinfläckar på armen.

Hade i alla fall en mycket trevlig kväll med Johanna igår. Alltid lika gott att äta på Vapiano. Deras pasta är ju så god! Det var ett tag sen vi sågs så vi babblade på och hade så trevligt. Jag fick även en stor fin bukett tulpaner och en vacker sjal från Lilly of Sweden som jag tog på mig direkt. Tack sötnos!

Idag kommer mamma ner!! Jag längtar! Är en månad sen vi sågs och det räcker, mycket längre än så får det inte gå. Så vi ska ha en myshelg tillsammans mamma, Hugo och jag. Andreas jobbar. Får väl se vad vi hittar på, ingenting bestämt ännu.

Kommentera (2)

Vapiano!

Sitter just nu på en av favoritrestaurangerna Vapiano och väntar på Johanna. Vi har försökt få till en date länge men sjukdomar har kommit emellan. Men nu så!

20130228-165452.jpg

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna