VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemorrojder!!!

Nä, inte i baken, inte än så länge i alla fall. Men det känns som om min skalle håller på och utvecklar hemorrojder. Min treåring har kommit in i en trotsfas. Och gissa om jag håller på och blir galen!

Men, det är inte riktigt han som orsaker det största testet på mitt tålamod. Det är nämligen så att mitt minne håller på och gör mig galen. Freaking crazy! Allvarligt, jag sitter på soffan och kommer på att jag vill ha något gott ur kylen. Reser mig upp, går mot kylen och under den korta resan har jag lyckats glömma bort vad jag ville ha.
Samma sak när jag ska in i klädkammaren. Åh! Kommer på att jag inte haft en speciell tröja på länge på grund av gravidmage, och nu äntligen kan jag ha den. Kliver in i kammaren, och självklart så har jag glömt bort vad det skulle vara som jag skulle ha på mig.

Fast det värsta är när jag går till affären. Smör, mjölk, och sylt. Är ett måste att handla idag. Ut kommer jag med majskrokar, fil och frukt. Inte ens nära det jag skulle handla. Ganska jobbigt då jag måste in och handla igen och med en liten gnällspik till bebis blir det liiite jobbigt.

Alltså, min hjärna i en kossa, helt rätt. På mig, no no no. Vart har jag tagit vägen?

Ps. Glöm inte kika in på min shop med jämna mellanrum!

 

//Merih


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna