VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen tid? Skapa tid!

Ok, nu har jag sagt typ varje dag sedan senaste inlägget att jag ska blogga. Varje dag och varje gång jag ska blogga dyker det upp något. Om det inte dyker upp något så ska jag göra något. Dammsuga, damma tv-bänken, fönstren behöver putsas, lakanen behöver bytas osv osv. När man är hemma mycket så ser man ju allt skit och skit är ju inge bra!
Hur som helst, blogga måste jag göra för jag gillar verkligen det. Så nu skiter jag i allt det där som måste göras. A får göra hälften, imorgon, och nu ska jag blogga. Alex ligger bredvid mig och leker med en larv som skakar och Niko äter middag. Jag bloggar. Nu rasar säkert hälften av alla mammor som läser detta. Vadå bloggar? Äter du inte med ditt barn??? Nä, det gör jag inte. För när man är hemma äter man hela tiden, tydligen. Och just nu är jag inte hungrig. Ok, nu kallade plikten. Skitgöra igen.

Ses imorn?

Ps. Missa inte -30% rabatt på Just eco! Håller på till 28/9, -30% på allt! Använd rabattkod vip30…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna