VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min nya vardag

Ca en månad har passerat sen Alex blev en faktiskt medlem i vår lilla familj och inte längre var en Jane Doe i magen. Mycket har hänt under denna tid, och det har naturligtvis varit underbart, varje dag. Men! Fy farao vad jobbigt det är att ta hand om barn, hem, OCH jobb!
Ok, så här är min vardag. Niko (3 år) vaknar, går till soffan där hans pappa sover. Pappa sover alltid där, förstår inte varför, men han alltid gillat att sova på soffan. Skumt, undrar om jag har förlorat min sex appeal? Skitsamma, det är inte the issue här. Niko går till soffan, han och pappa myser. Jag har sovmorgon, vaknar med Alex (1 mån), frågar Niko om han har ätit frulle. Oftast kan det gå en timme efter det att han har gått till pappa tills han har fått i sig mat. Pappa A är inte en frulleperson, och glömmer att barn måste få i sig mat, när dem vaknar, direkt. Trots påminnelser varje glömmer han. Han har minne som en guldfisk helt enkelt. Men det är inte heller the issue här.
Jag vaknar, ordnar frukost, ger mjölk till Alex och gröt eller macka till Niko. Sedan tar jag en kopp kaffe. Naturligtvis hinner den kallna innan jag ens har smakat på den. Men det gör inget, har lärt mig att älska kall och besk kaffe. Efter frukost diskar jag, oftast inkluderar det disk från pappa A´s nattätande, bäddar, plockar undan leksaker som jag plockade undan för 5 minuter sedan, försöker ta mig till toa för ett besök, stoppas på vägen av Alex som vill ha mer mat eller Niko som undrar över varifrån snor kommer och vem som äter det. Eller något annat. Det är alltid NÅT! Och emellan allt måsten med barnen försöker jag jobba. Blogga, instagramma, twittra, linkedinna, svara på mail, skicka mail, uppdatera info osv osv.

 

”Finns inget som är omöjligt, bara svårt”.

Missförstå mig inte här nu, jag älskar min familj, och min MAN! Pappa A är helt underbar, my soulmate, min bästa vän. Han är min vän som jag alltid har litat på och kan räkna med. Han diskar, tvättar, städar, lagar mat, ja han gör allt jag gör hemma. Men idag är jag bitter och trött och förutom att han är min älskade får han tyvärr dras med en del skit. Kontrollfreak som jag är kan jag aldrig bli nöjd, både på gott och ont.

Så idag har jag bestämt mig för att lämna huset i några timmar, strosa runt på stan, bli en lattemorsa, en sån där som tycker jag har företräde överallt, oavsett vart. Det ska jag göra idag, vad ska ni göra?

Ps. Glöm inte kika på in på www.justeco.se, pågår en fantastisk REA! Upp tiill 70% på utvalda varor!

Alex

Alex

Jag, förlänger mitt ego lite här.

Jag, förlänger mitt ego lite här.

Mitt nya bord, mitt nya skrivbord. Ser ni napparna? Bästa verktyget som nånsin uppfunnits!

Mitt nya liv, mitt nya skrivbord. Ser ni napparna? Bästa verktyget som nånsin uppfunnits!

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna