VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Midsommar ångest?

Äntligen är midsommar över! Tycker helgen är alldeles för överskattad och hypad och det ska göras det ena och det andra. Själv har jag gjort följande:
1. Åkt till Vitabergsparken i Stockholms södra delar. Fikade och satt på en filt med något svullna fötter, drack svindyr och svinäckligt kaffe till en torr bit kärleksmums.
2. Fiskdamm. Min grabb, Niko 3, förstod inte riktigt att en fiskdamm inte är en riktig damm med riktiga fiskar i. Så efter att ha köat i en smärre evighet för att betala 20 spänn för två bitar torra karameller och en Daim, så var jag tvungen att leta efter en fiskdamm. Niko är ganska envis och bestämd så vi gick läääänge med en alldeles för stor mage och letade efter något som inte fanns.
3. Grillade med släkten. Vi var totalt 8 ladies. 2 karlar. Det blev typ lite kaos då alla hade en åsikt om grillen och maten och allt annat. Själv satt jag och drack alkoholfritt vitt vin i hopp om att känna någon slags berusning. Brukar faktiskt dricka till salongsberusningsgraden när jag träffar min familj och släkt. Tycker det blir så otroligt mycket drama och ALLT går att hantera med lite vin i knoppen. Endast lite hörni, man får inte bli full när barnen är i närhetet, det är inte ok!
Ja, mer spännande än så blev det inte. Glöm nu inte att nyttja koden ecoclothes30% på Just eco, har lagt in finfina sommarnyheter, ekologiska barnkläder, från Shampoodle, så hurry curry!

Braid Dress - Corall

Braid Dress – 349 kr. Använd kod ecoclothes30% för rabatt.

Bollywood byxa

Bollywood byxa – 349 kr. Använd kod ecoclothes30% för rabatt!

Bounce kjol/shorts från Shampoodle.

Bounce kjol/short från Shampoodle – 429 kr. Använd kod ecoclothes30% för rabatt!

Finns mycket mycket mer på Justeco.se!

Nu blir det att göra stan, har en kusin med barn på besök och lite sightseeing i egna staden är alltid trevligt!

//Merih

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna