VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Boar in mig

Känner att det är snart dags för min magbebis att trilla ner till jorden. Förutom att jag är otroligt trött på att vara gravid så känner jag det på mig. Olika tecken, signs. The signs. Vissa kan jag inte berätta om, för personligt, men andra, de får ni ta del av. 1. Boar in mig. Jag känner att det är inte riktigt ok för ett litet spädbarn att komma hem ännu. Vi ska måla väggarna först, ordna med byrån för babyns kläder, fixa iordning lillsparvens (Niko, min 3-åring) lite mer, fixa & trixa lite mer i lägenheten. Ni vet, göra det där lilla extra.
2. Äter nyttigt igen. Under i stort sett hela min graviditet har jag smällt i mig godis. Jag som inte ens äter det i vanliga fall har tagit nya höjder. Hej Karies! Du är välkommen i min käft! Men, nu verkar det som som cravingsen har lagt sig, äter numera frukt, grönt och annat som är nyttigt och bra för både knopp & kropp.
3. Varvar ner. Jag varvar faktiskt ner nu, är i en ganska intressant fas då att vika tvätt är kul helt plötsligt. Torka, diska, dammsuga känns bra. Riktigt bra.
4. Släpper gammalt troll. Allt som dammas i skallen börjar försvinna. Har en lista som jag plöjer igenom, och det känns ok.
5. Webshopen känns ok, trots att det finns en del att göra, så känns det ok.

Nä, nu blir det vila vila vila!

//Merih


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna