VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravid och sorg?

Att vara gravid, i mitt fall höggravid, BF är 1 juli, och vara med om trauma är inte bra. Inte alls bra. Förra veckan fick jag veta att min pappa hade kollapsat. Tappat talförmågan, kunde inte stå och inte heller äta. Inte göra något alls. Så jag och mina systrar satte oss i bilen och åkte iväg i ilfart till Sunne från Stockholm, tog väldigt många timmar och min rygg kändes inte bättre för det.

Väl framme kände jag knappt igen min pappa. Det hade visserligen gått några år sen sist vi sågs, men jag kände inte igen honom. Sorgen och ilskan inom mig var obeskrivlig, jag var så arg på honom för att han inte hade ringt oss och berättat om sin cancer. Så arg! Jag tyckte det var så barnsligt och onödigt, varför berättar man inte till sina nära och kära att man har cancer?!

Det gick fort. Några dagar efter kollapsen tog pappa sin plats i himlen, bredvid sin mamma och pappa, och sina syskon. Pappa hade fruktansvärda smärtor, och nu var han fri från dem. Fri från sina demoner och allt annat som han störde sig på.

Begravningen ägde rum i Göteborg, vi fann en jättefin plats åt honom. Det var rofyllt, och harmoniskt. Han skulle gilla det.

Så nu har jag förlorat två personer under mina graviditet. Man brukar säga att vara gravid är det bästa som finns. Inte i mitt fall, inte denna gång. Det har varit hemskt. Först fick vi avslag på ett efterlängtat lägenhetsbyte, min svärfar gick bort, jobbet har krävt enorma resurser från mig, min lilla grabb har varit förkyld, fått svinkoppor, och allt annat som hör vardagen till. Min pappa gick bort, och här kommer det bästa: Foglossning från gravid månad 5. Alltså konstanta smärtor, som i veckan har intagit nya höjder. Jag har så ont så jag vet varken ut eller in. På kvällarna kan jag knappt gå och sitter jag längre stund så värker det i ryggen. Med andra ord är det lite som känns ok just nu.

MEN! Det blir alltid bättre. Det blir det.

Just eco händer det inte så mycket förutom att vi har just nu har -30% på alla barnkläder. Använd rabattkoden ecoclothes30% vid betalning så får du -30% på alla barnkläder.
Just det, vi finns även på instagram numera, ecobazaar. Find us and follow us.

Nä, nu blir det middag, dusch, och en film. Mer orkar jag inte.

//Merih


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna