VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trillat ner till 8 plats!

Balkongmys

Sedan 3 veckor tillbaka jobbar jag med sökmotoroptimeringen för min webshop justeco.se och gissa om jag blir glad när jag ser att på så kort tid rankas högt! När jag startade var min shop så långt borta från Googles lista att det enda jag fick se var ett -.

Idag, när jag googlar på ekologiska barnkläder, så är min ögonsten på sid 8, och det är bra resultat! Jippieeee!!! Så idag är jag taggad, glad och hur nöjd som helst. Detta blir en bra dag helt enkelt!

Här kommer lite bilder från gårdagen. Dagen började med balkongmys:) I vår förra lägenhet hade vi inte balkong, och Niko (och vi!) fullkomligen älskar vår balkong! Så det första Niko säger när han vaknar på morgonen är att han vill äta frukost på balkongen:) Gulligt!
Han har även fått en ny sparkcykeln, och efter otaliga försök att cykla på den gav han upp. Tyckte det var enklare att ”bära” den! Hahahahaha!!!

Höres snart igen!

//M


Kommentarer


  1. ♥ Sojka ♥ maj 8, 2013 on 8:47 e m Svara

    Heja heja! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna