VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Härliga morgon!

Fika på balkongen

Vilken härlig morgon det är! Solen lyser, värmen börjar smyga sig på och jag mår faktiskt bra. Har slarvat med mina järnpiller och jag blir så trött om jag inte tar dem. Tröttheten leder till ångest, och det blir en ond cirkel.

Igår kväll blev en riktigt lyckad matlagningskväll! Kokade färsk kyckling, och till det bulgur som jag kokade i vattnet från den färdigkokta kycklingen. I med lite salt, peppar, kryddor och voila, blev en fantastisk smakrik bulgur! Till det en sallad med fetaost, tomater, och salladslök. Självklart toppad med olivolja och peppar. Avslutade middagen med en hemmagjord bananasplit. Så gott! Denna graviditet har jag varit otroligt sötsugen, hela tiden, och det är faktiskt lättare sagt än gjort att hejda sig. Blir man sugen måste man bara ha det! Ni som också är/har varit gravida vet vad jag menar:)

Gjorde även äppelmos av halvdåliga äpplen igår, och gissa om den blev lyckad! Kryddningen var: Kanel, kardemumma och färskriven ingefära. Niko älskade den!
Har även odlat salladslök, hoppas de växer sig starka så man kan ha dem i salladen snart.
Efter husmorslekandet myste jag och Niko på vår nya balkong, så härligt med en nyinredd balkong:)

Idag blir det en massa jobb med Just eco, och plus lite annat som ska vara klart. Har även bokföring att ta igen och annat administrativt.

 

Fika på balkongen

Fika på balkongen innan matlagningen

 

 

Huvudrätt & efterrätt.

So long!

//M


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna