VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svinkoppor dag 3

Dag 3 med svinkoppor. Igår besökte även magsjukan oss en sväng. Har så mycket att göra så jag vet inte vilken arbetsordning som är mest effektiv. Prio 1 är Niko. Prio 2 är webshopen. Prio 3 är att lägga in nyheterna från BambooJamas i shopen. Prio 4 är att börja bygga en ny hemsida/blogg åt en PT. Prio 5 är att skicka iväg mail.

Nu kommer Prio 1 ta hela dagen. Får helt enkelt vänta till Andreas kommer hem, då kan jag jobba lite. Om jag inte somnar av utmattning förstås, barn som är sjuka är ju liiiite krävande och dessutom är jag ju i sjunde månaden.
Lite överdrivet krävande kan dem vara faktiskt. Men dem är värda all uppmärksamhet och kärlek!

Nu är det Prio 1 som gäller!

//Merih

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna