VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svinkoppor + magsjuka + sjukt mycket jobb!

Ok, denna dag började mindre bra. Igår fick jag hämta Niko tidigare från dagis då det visade sig att han hade svinkoppor. Inatt vaknade jag av att han spyr. Stackars liten! Han har fått i sig lite macka och juice, hoppas det stannar i magen!

Själv har jag sjukt mycket jobb att ta itu med innan vi åker till Turkiet nästa vecka. Bara att sätta igång helt enkelt, tar det jobbigaste först och plöjer mig igenom högen:)

På min webshop Just Eco händer det grejer. Har äntligen fått hem Sobeas vårkollektion (fast man kan gott använda Sobeas kläder året om), Shampoodle har skickat vårkläderna och likaså BambooJamas. Innan helgen ska allt registreras så förhoppningsvis kan försäljningen börja till helgen. Kul!!!

Idag blir det verkligen hektiskt! Först ska jag åka till Täby, viktigt möte med en viktig kund. Sen blir det att träffa en PT  som vill ha en ny hemsida. Och däremellan ska jag jobba med projektplanering.

Dags att sätta igång då!
Må gott!//Merih


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna