Dagarna i mitt liv som tvåbarnsmamma.

Min pärla – Tassimo T20

Som jag har skrivit om tidigare så är jag ju Buzzador, vilket gjort att jag fått hem en Tassimo T20 att testa och berätta om för vänner och bekanta. Eftersom jag har gått och funderat på att köpa en cappucinomaskin länge var det här den perfekta prylen att få buzza och jag kan lova att jag har använt den så att det räcker.

Alla som har varit här har fått testa någon dryck och alla har verkligen gillat konceptet med kapselmaskinen, dvs att man kan välja mellan så många olika drycker. Fördelen med Tassimo T20 är nämligen att man kan välja mellan allt från varm choklad till te, cappuccino, vanligt kaffe och massor med andra varianter. Min personliga favorit är latte macchiato tätt följd av cappuccino.

Man fick välja att behålla eller lämna tillbaka kapselmaskinen efter tre veckor och jag skulle aldrig kunna tänka mig att lämna tillbaka den. Den här maskinen är verkligen min pärla i köket och jag är så glad att jag  fick chansen att testa den :)

Om du också vill få chansen att testa massor av roliga saker och tjänster så kan du enkelt bli Buzzador du också. Det är verkligen bara kul och du behöver bara fylla i några fält så är du med och tar del av spännande erbjudanden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *