Dagarna i mitt liv som tvåbarnsmamma.

Jobb, kompistid och planer för helgen

Den här veckan måste jag faktiskt ge mig själv en eloge för jag har fått väldigt mycket jobb gjort och ändå hunnit med många roliga saker med lilleman. Alla veckor är inte så exemplariska och därför känns det toppen att kunna vara nöjd nu.

Igår kväll hade jag och Kasper lite kompistid med Camilla och Maja. Från början var tanken att vi skulle åka in på sommarkväll och titta på the Moniker och E-type men barnen var inte jättesugna och det såg ut att kunna bli regn så vi gick bort till köpis istället och fikade och handlade lite på Ikea osv. Barnen var nöjda och vi likaså. Blev inget regn (bortsett från typ tre  minuters skur) men kändes ändå helt ok att avstå sommarkväll den här gången. Jag handlade lite saker till badrummen på Ikea, mattor, handdukar mm. Kul att få lite nytt.

Det var för övrigt helt otroligt dött på köpis när ni var där. Alla som varit på köpis vet att det kan vara otäckt fullpackat med folk men igår var det nästa läskigt dött, kolla bilden så förstår ni vad jag menar…

Kärleken ringde från jobbet förut och föreslog att vi skulle åka till Orsa björnpark på lördag och det lät som en bra idé så så får det bli. Kul för lilleman att göra något spännande innan brorsan kommer hem och varken jag eller Lasse har varit på björnparken så det blir nog kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *