atousablogg

8945eb6d5c710a9842d9d0eff62dc123

Jag fattar inte varför men varje kväll precis innan jag ska sova så får jag en energi kick och kan inte lägga mig ner och slappna av. Den här kicken håller i i ca 10 minuter så det är inte hela världen. Men det är som om min kropp tar ut den absolut sista energin den har! För mig är det nog inte så jobbigt, utan det är nog jobbigare för Kevin som är super trött och måste stå ut med mig under dessa 10 minuter.
Någon som har tips på vad man kan göra innan man ska sova för att varva ner lite?

Kram, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: pallo

  hej! jag brukar tänka på tre saker, ha det tyst, mörkt och svalt i rummet, för mig hjälper det. Ett annat tips är att dricka te, kamomillte är bra:) hoppas det hjälper!
  ha det bra:)

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Åååh tack! jag ska faktiskt prova att dricka te osv ikväll 😀
   Svalt är nog också en sak som är bra, för jag tycker alltid att det är så varmt 😛
   tack för tipsen!
   Kram!

   URL:
 2. Postat av: Malin

  Lägg ifrån dig alla skärmar alltså tv, mobil, dator, iPad osv och bara typ läs en bok/tidning och drick te!! Te hjälper ofta mej, då blir jag typ varm och trött, super bra tips :) <3

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Okej jag ska prova det! Det är bara så svårt att inte pilla på telefonen, och det värsta är att jag fastnar, jag hittar alltid något intressant som gör att jag ligger i telefonen i typ 1 timme…. jag måste nog prova att inte ha den i rummet eller iaf på andra sidan rummet.
   Tack för tipset!
   Kram!

   URL:

Lämna en kommentar