Jag har fått lite frågor om vad jag äter. Så jag tänkte dela med mig lite mer av mina måltider.
Här har ni dagens lunch som består av köttfärs (10%), nötter och macheblad. Till det dricker jag Nocco och kaffe.

Det finns flera fördelar med denna lunch, först så är det väldigt enkelt att göra, det är gott, fräscht och väldigt nyttigt. Detta hjälper dig att hålla en fin form.

LOVE ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Anonym

    Hej! Även om jag verkligen tycker om både dig och din blogg så vill jag (vänligt) bara tipsa om att se upp med hur du formulerar dig kring mat, hälsa och utseende. Många kan dra slutsatsen att de blir tjocka om de ex. hade ätit en portion pasta till den där köttfärsen. Det kan hjälpa dig att ”hålla formen”, självklart, men det beror ju på vad du stoppar i dig under övriga dagen osv. Ville bara tillägga det så ingen får några dumma ideer 😀

    URL:

Lämna en kommentar