Varför ska kärlek vara så jävla mycket känslor?
Både bra och dåliga känslor.

Jag tycker att det är sjukt jobbigt att känna så här mycket. Jag älskar en kille på den här jorden så sjukt mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag känner på riktigt att jag gillar honom för mycket, det blir liksom jobbigt, jag kommer att explodera.. vad ska jag göra med alla dessa överblivna känslor? Haha

Sen till dem dåliga känslorna.
Den killen jag älskar mest och som gör mig lyckligast på denna jord är också den killen som kan göra mig galen. Han kan få mig att bli så ledsen och tom. I vissa situationer regerar jag på ett sätt som bara han kan få fram, jag har aldrig regerat så förut eller så. Han är min största svaghet.
Nu sitter jag här igen och har så många känslor  i min kropp att det gör ont i mitt bröst. Jag får nästan svårt att andas. Vad ska jag göra med alla dessa känslor? Hur ska jag hantera dem?

Jag tänker bara göra klart för er att vi inte kommer göra slut och Kevin har inte gjort något dumt mot mig. Så slipper ni undra över det. Saker och ting är bara inte perfekt, när är det de liksom?

Love ellinor

Lämna en kommentar