PicMonkeny Collage PicMonkey Collage

Det är Michaela Andersson som har tagit alla bilder ovan. 

Alltså har ni någon gång känt er dumma? Att ni verkligen inte med mening glömde något?
Jag känner verkligen så just nu.. Och jag hatar känslan. Jag skäms nästan lite, och det jobbiga är att jag inte kan göra något åt det nu.

Ni kanske kommer tycka att det låter töntigt men det tycker verkligen inte jag, och alla som är i samma bransch som mig kommer förstå precis vad jag menar.
Men jag fotar en del med en sjukt grym fotograf som heter Michaela Andersson, hon fotar också i stort sätt alla snygga bilder på Kevins blogg. Hon är verkligen en guldklimp för oss, hon är sjukt bra på vad hon gör och inte bara det utan hon är en grym person också. När vi plåtar tillsammans så är det självklart att hennes namn ska vara med på en bild om jag lägger upp den på instagram osv. Jag som är så glömsk tänker inte på det när jag lägger upp en bild… så jag glömmer att skriva hennes namn och det känner jag mig verkligen dum över.

Så nu vill jag berätta för er i hopp om att hon ser det här och förstår att jag är ledsen att hon är grym och utan henne skulle jag och Kevin inte klara av att ha så snygga bilder och bloggar/instagram.
Så kort sagt så är jag hemskt ledsen för att jag är glömsk!
FÖRLÅT MICHAELA! Ska försöka att lova att det inte ska hända igen.

Vad tycker ni visst är hon grym?!

TACK FÖR ATT DU FINNS FINA MÄNNISKA!
Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Jeanna

    Jag förstår varför du reagerar och jag tycker det är bra att du gör det! Om någon vill använda sig av mina bilder så måste de alltid be om lov innan, och det är ett måste att de skriver ut fotografen. Vad bra att du kom på dig själv!

Lämna en kommentar