SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Jag blir inte förstådd här… Många, eller nästan alla här i Turkiet suger på engelska, det kan i stort sätt ingen engelska alls.. Så det är så svårt att kommunicera med alla… Jag får lixom göra teckenspråk, och använda mig av lätta ord. Otroligt jobbigt, men ändå lite kul.
Jag måste ändå erkänna att vi kan förstå varandra otroligt mycket för att inte använda ord, människan är en smart varelse. Jag visste inte ens att jag kunde kommunicera utan ord, men det är en dold talang som jag har 😉

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Aaron

    A fun party game here is called ”charades” and one picks a name or word or phrase out of a hat and then has to act it out with body language and gestures to the team to guess it without speaking. It’s definitely a bit of a skill, some folks are better at it than others, but I know what you mean, there are so many ways of communicating besides just words.

    URL:

Lämna en kommentar