mirka_myresjohus

image

Foto: Evan Pantiel

I den branchen som jag är i, den ytliga branschen där sociala medier styr allt. Den branschen där dina likes på instagram visar om du är något eller inte. Dina följare på bloggen bestämmer din lön. Där du blir bättre behandlad ju mer följare du har, och ingen som jobbar i den här branschen kan säga nej till det. De andra i branschen tycker om dig lite mer om du blir aktuell igen, eller om dina följare stiger, med andra ord, om du är någon nytta för dem eller inte. Nej nu säger jag inte heller att alla är så, jag har många riktiga vänner i branschen, men jag har många som inte gillade mig innan min framgång, sen har jag dem som jag inte vet vart jag har. Det är så jävla ytligt och man vet aldrig vem man ska lita på eller vilken väg man ska ta, vilken bloggportal som snackar bäst osv. Man kan säga att den här branschen inte har alla hästar hemma 😛

Jag frågar alltid mig själv hur jag kan vilja vara omringad av detta? hur kan jag ens älska att jobba med det?
Jaa, ärligt så har jag inget direkt svar på det. På något sätt så får det mig att må bra. Jag känner att jag får uttrycka mig och göra mig själv hörd.
På något sätt så känner jag mig också vackrare, bättre och mer framgångsrik.
Att jag känner mig vackrare är på grund av alla fina kommentarer och mail jag får från mina följare, det är faktiskt helt och hållet tack vare er.
Att jag känner mig bättre har inget att göra med att jag känner mig bättre än någon annan, det handlar om att jag känner mig bättre än mig själv. Jag har aldrig varit bra i skolan, det är få som har sett att jag ens har en framtid, haha, nee men så dålig har jag känt mig , jag har känt att folk kollar på mig och sett ett hopplöst fall med tanke på min skolgång. Men i den här branschen så får jag göra det jag är bra på vilket är uttrycka mig på olika sätt, jag är bra på att alltid vara aktiv och göra saker, jag är bra på att träffa nya människor, jag är bra på att vara mig själv och jag är bra på att bli bra på bild, haha. Nee men ni fattar jag känner att jag äntligen är bra på något och har en framtid och karriär inom det. Folk kollar inte längre på mig och ser ett hopplöst fall, folk kollar på mig och ser en modig och stark tjej som har många möjligheter i livet. Det är vad jag gillar med det hela.

Men som sagt i min bransch så är det ni, ni läsare och följare som styr, det är ni som ger mig ett jobb och en ljus framtid där jag inte är hopplös, hehe, tackar för det. Jag vill verkligen utvecklas och speciellt i bloggen. Har ni något tips eller något som ni vill att jag ska skriva om så kommentera gärna er tankar, jag behöver lite hjälp med inspiration.

Kram!

 

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Nina

    Har följt er på TV4 play och jag måste säga att du har en underbar personlighet…du verkar verkligen äkta och spelar inte teater som de andra gör förutom Fredrik då.Fortsätt vara den du är så kommer det föra dig långt.Du är vacker att se på men din personlighet är ännu vackrare.Du sprider bara glädje omkring dig och kan förstå att din pojkvän är lycklig som lyckats ”fånga” dig.Många kramar till dig Ellinore och hoppas att du vinner tävlingen!

    URL:

Lämna en kommentar