Jag är en tjej med många filosofer (eller vad det heter), och jag gillar det. Det hjälper mig att se lite lättare på saker här i livet. Vilket i sin tur kan hjälpa med mig mycket, framför allt att vara lycklig. Haha, långsökt, men sant.

En av mina filosofer är att det är okej att gråta och vara förstörd över en sak, det visar inte på svaghet och det kan vara ett bra sätt att få ut allt det jobbiga. Det finns bara en regel, när du gråtit ut och varit förstörd så är det borta, då är det ingen ide att vara ledsen över samma sak igen. Så, det är okej att gråta så länge du aldrig gråter över samma sak två gånger.

Det hjälper mig mycket till att vara stark, att inte falla för en sak två gånger. När jag gråtit över något så har jag antagligen nått botten och då går det bara att ta sig uppåt (vilket inte innehåller gråt).

Love, Ellinor

Lämna en kommentar