Hej! Jag heter Emelie och bor i Skelefteå. Den här bloggen handlar främst om min dotter Luna och mig själv. Jag lägger ut bilder och uppdaterar lite kort om vad som händer i våran vardag.

Annons
Annons
Annons
Annons

Nosis

Här är min nya vetevämare Nosis. Det är Luna som har döpt den till Nosis eftersom att den har så stor nos. Luna trodde först att nallen var till henne, men sen gick hon med på att dela den med mig.Jag behöver den när jag får ont i magen.
Jag har haft ont i magen sedan jag var liten och vet inte vad det är. Har varit till läkare och vårdcentralen under flera års tid. Jag har fått olika mediciner att testa och även testat annat såsom att byta kostvanor mm. Men inget har hjälp. Mitt magont försvann sedan av sig själv när jag vargravid med Luna. Men nu har det stegvis börjat komma tillbaka. Jag fick i alla fall vara utan det i 4års tid, vilket har varit jätteskönt. Än så länge har det inte varit något större problem sedan det kom tillbaka. Har inte riktigt lika ont som förr och det är inte så ofta som jag får ont nu heller. Kommer bara någon gång ibland och det hjälper med att ha Nosis.

IMG_0831

Annons
annons