VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ursäkta dröjsmålet, del 1

Så, vad har hänt sen oktober. Familjen mår under stora hela bra. Skola, förskola, aktiviteter allt går i en rasande fart. Veckorna flyger fram. Första gången sen jag började arbeta måndag till fredag och jag känner att det knappt hinner bli måndag förrän det är fredag igen. Bra i och för sig för det betyder att det snart blir sommar, min årstid. 

Jag läser en kurs på universitetet en dag i veckan. Började i höstas. Kände mig helt förvirrad, malplacerad och för gammal till en början men nu har jag kommit in i det och det är riktigt roligt. Mycket att göra på ledig tid och helger men väldigt inspirerande att göra något annat en dag i veckan som ändå är relaterat till mitt arbete.  

 Vi har varit i Sälen som vi brukar en vecka varje år. Jag älskar det. Skulle vilja åka upp flera gånger per säsong, kanske till och med flytta dit. Sjuksköterskor finns det väl alltid behov av. I år var de stora barnen så duktiga och var ute och åkte mycket mer än oss vuxna. De drog iväg själva och gjorde stora framsteg i sin skidåkning. Jag med hoppas jag. Tog en skidskolelektion tillsammans med L och E. Lilla B gick i grupp skidskola. Grupp och grupp förresten. De var 3 stycken 3 åringar. Men hon hade så roligt och lärde sig bland annat åka knappliften själv.  

    
 
Jag har återupptagit min viktväktande. Hur dum får man bli som tillåter sig gå upp flera kilo igen när man kämpat så och gått ner till målvikt.  Så dum har iallafall jag varit. Korkad, naiv och snudd på idiot. Men nu är jag igång sedan några veckor och det går bra. Jag vet ju att Viktväktarna fungerar bra på mig och till sommaren ska det vara målvikt igen. Mår inte bra i mig själv med dessa extra kilon.  

    
    
 
Här har ni ett gäng exempel på hur min kosthållning ser ut nu. Inga små portioner. Klarar inte att gå hungrig men nyttiga matberg. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna