I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 13, 2023

Polish_20230403_142712822

Med tanke på kalas och allt så är jag väldigt nöjd med att vi enbart landade på 1735 kronor. Nu är inte all mat med på bild tror jag, jag och Simo gjorde nämligen vegansk majonnäs på kikärtsspad. Kan skriva ned receptet på det för den blev väldigt god.

Maten jag tillagade under veckan:

 • Köttfärssås (kycklingfärs) med spaghetti.
 • Gräddig pastasås på bacon med lök, paprika, zucchini, broccoli.
 • Pannbiff med pasta, sås, grönsaker.
 • Kycklingdelar med risnudlar, lök och wokgrönsaker i kokosmjölk.
 • Pasta med kycklingköttbullar.
 • Högrevsgryta med potatis och grönsaker.
 • Krämig korv stroganoff (kycklingkorv) med ris.
 • Nuggets med pommes och sås.
 • Hummus.
 • Tzatziki.
 • Salladsdressing.
 • Grönsallad.
 • Koreansk gurksallad.
 • Marinerade kycklingben.
 • Picklad rödlök.
 • Kycklinggratäng med grönsaker.

En reaktion på ”Budgetkollen vecka 13, 2023

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *