I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Frukt och grönt

IMG20230328123157 IMG20230328123153

Jag köper mycket frukt och grönt som vi äter, även om det inte alltid kanske syns på mina bilder. Det är för mig väldigt viktigt med en varierad kost. Fast det är ju flera av er läsare som vet att jag är ett stort fan av paprika. Det här är på ett ungefär vad jag har i grönsaksväg hemma just nu. Det finns mer i frysen.

Den här veckan är det Simo som handlar maten och tillagar, jag planerar inköp och maträtter. Jag har inte kommit på vad jag ska ha för vegetarisk maträtt denna vecka, så kom gärna med tips. Funderar antingen på zucchinibiffar eller broccolisoppa.

Har du något tips?

En reaktion på ”Frukt och grönt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *