I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 12, 2023

Polish_20230327_135441080

Glömde bild på köttfärssås och spagetti…

Den här veckan landar jag på desto mer dyra kostnader och det är för jag fyllde 40 år. Vi åt ute några gånger om nämligen. Vi var ju i Finland och åt ute flera gånger. Sammanlagt landade vi på 3 770:-. Alltså, jag är rätt nöjd om jag ska vara ärlig. Det här är alltså hela totala summan för vad vi åt både hemma och på restaurang. Och då var vi ändå på resa där vi åt ute hela tiden.

Jag har fått lite frågor som jag tänkte svara på här. Vi äter ju självklart frukt och grönt, mackor, smoothies osv. Jag väljer dock bara att lägga upp bilder på lunch och middag. Självklart räknar jag med hela kostnaden på allt i matväg och även hygien.

Hemlagad mat vi ätit under veckan:

  • Laxpanetter med pommes, egen sås, gurkstavar.
  • Kokt potatis med fläskytterfilé i sås med lök och grönsaker.
  • Egen nudelsoppa med grönsaker och egen kryddblandning som kvällsmål.
  • Lasagne på kycklingfärs med sallad.
  • Marinerade ribs till kvällsmål.
  • Köttfärssås och pasta.
  • Köttbullar, brunsås, potatismos, picklad gurka, lingonsylt.
  • Hamburgare.

En reaktion på ”Budgetkollen vecka 12, 2023

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *