I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 11, 2023

Polish_20230321_002634286

Totalt hamnade vi på 903,50:- för veckans mat. Då var det 278:- som stod för pizza som vi köpte hem. Ja, jag är missnöjd.

Maten vi lagade hemma och åt under veckan:

  • Vegetarisk tacogratäng med yoghurt och sallad.
  • Vegetarisk linssoppa med grönsaker, bröd till.
  • Spenatpasta med korv stroganoff.
  • Billys panpizza.
  • Gratinerad falukorv i het tomatsås med lök och grönsaker, pasta till.
  • Fläskytterfilé i grönpepparsås med lök och grönsaker, kokt ris.
  • Fläskytterfilé med potatis och gräddsås, kokt broccoli.
  • Fläskytterfilé i brunsås med lök, vitkål, spenat m.m. Ris till.
  • Hamburgare med egen dressing m.m.

En reaktion på ”Budgetkollen vecka 11, 2023

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *