I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Simhallen i helgen

IMG_20230311_153251_524 IMG_20230311_153251_581

I helgen var jag och Alyssa i Huddingehallen gör att bada lite. Vi har som tradition att dela på minst en pommestallrik, om vi inte kör på kebabtallrik. Det var så härligt så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *